ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Έμφαση στην τακτική σε συνθήκες αγώνα από τον Παράσχο στον Πλατανιά

Έμφαση στην τακτική σε συνθήκες αγώνα από τον Παράσχο στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πάρασχος ζήτησε από τους παίκτες του να δουν την προπόνηση της Τετάρτης σαν να παίζουν φιλικό αγώνα θέλοντας να δουλέψει στα πλάνα του ενόψει Παναιτωλικού.

Όπως και πριν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό έτσι και στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο Γιώργος Παράσχος θέλησε να αναλωθεί μια ολόκληρη προπόνηση σε δίτερμα και με τον έμπειρο τεχνικό να ζητάει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν αυτό το δίτερμα λες και έπαιζαν κανονικό παιχνίδι. Οι παίκτες της ομάδας των Χανίων δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον Παράσχο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του πλην του Ντίνα.

Ο έμπειρος μέσος μπήκε κανονικά στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και βγήκε μόνο όταν ξεκίνησε το δίτερμα δείχνοντας ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ πρόγραμμα και να υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετρώντας πλέον αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16, ο Γιώργος Παράσχος αύξησε τους ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση. Ο τεχνικός της ομάδας μας πραγματοποίησε στο μεγαλύτερο διάστημα του προγράμματος οικογενειακό δίτερμα, ζητώντας όμως από τους παίκτες του Πλατανιά να έχουν την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό σαν να πρόκειται για κανονική αναμέτρηση.

Άλλωστε η αγωνιστική εβδομάδα που ξεκινά από το Σάββατο είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς υπάρχει εκτός από την αποστολή στο Αγρίνιο, το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ οι υποχρεώσεις «κλείνουν» με την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή.

Το θετικό για το προπονητικό μας επιτελείο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για ακόμα μια μέρα ευχάριστα ήταν και τα νέα για τον Ντίνα, ο οποίος πήρε μέρος στην προθέρμανση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και όταν ξεκίνησε το δίτερμα, ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ