ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αποχωρεί από τον Πλατανιά ο Σιγκνιέβιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Σιγκνέβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Μικαλάι Σιγκνιέβιτς δεν θα παραμείνει τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Πλατανιά. Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα αποχωρήσει με προορισμό την πατρίδα του. Σε επαφές με Μουνάφο - Μπανανά.

Ο δανεισμός του Μικαλάι Σιγκνιέβιτς στον Πλατανιά ολοκληρώνεται. Η θέληση της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λευκορώσος επιθετικός ήταν δεδομένη, αλλά αυτή δεν θα καταστεί εφικτή. Ο 25χρονος αναμένεται την Τρίτη (2/5) να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Δύο μέρες μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, δηλαδή, οπότε και πέφτει η αυλαία της σεζόν, ο στράικερ της ομάδας των Χανίων θα γυρίσει στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, στην οποία ανήκει. Με τους Κρητικούς ο ύψους 1.94 φορ κατέγραψε 19 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 2 γκολ.

Η αποχώρησή του σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στην ΑΕΚ, δεδομένα οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για επιθετικό. Αυτό και ενώ η διοίκηση είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Χουάν Μανουέλ Μουνάφο και τον Γιαγιά Μπανανά για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ο Αργεντινός χαφ παίζει στον Πλατανιά τον τελευταίο 1,5 χρόνο και εφέτος είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο Καμερουνέζος στόπερ αγωνίζεται στους Χανιώτες από το 2014 και εφέτος έπαιξε σε 29 ματς (είχε και 1 γκολ).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ