ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναχώρησε για Βουλγαρία η αποστολή του Πλατανιά

Αναχώρησε για Βουλγαρία η αποστολή του Πλατανιά

Αποτελούμενη από 26 ποδοσφαιριστές αναχώρησε για το Πράβετς της Βουλγαρίας η αποστολή του Πλατανιά με τον Γιώργο Παράσχο να έχει τη δύσκολη αποστολή να "χτίσει" μια νέα ομάδα από την αρχή.

Στην Βουλγαρία θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Πλατανιά από την Κυριακή με τους Χανιώτες να μένουν στο Πράβετς για τις επόμενες δυο εβδομάδες, δίνοντας παράλληλα και τέσσερα φιλικά με Χαποέλ Ασκελόν, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα και Ξάνθη.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει πάρει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δέκα νεοαποκτηθέντες αλλά και αρκετοί νέοι και έχει τη δύσκολη αποστολή να "χτίσει" μια νέα ομάδα από την αρχή με στόχο να τα πάει ακόμα καλύτερα από πέρυσι.

Η αποστολή του Πλατανιά μετέβη αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς στον τελικό προορισμό της.

Ο τεχνικός τουΠλατανιά,ΓιώργοςΠαράσχοςεπέλεξε 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι: Ομπερχάουζερ, Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάμου, Πριντέτα, Βάντερσον, Γιορέντε, Στάθης, Πλιάτσικας, Σινγκ, Σάαντο, Ουές, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Πατράλης, Μαλακασιώτης, Ενσικουλού, Παπανικολάου, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Αγγελόπουλος, ΓκρζέλτσακκαιΜπούντνικ.

Τα τέσσερα φιλικά του Πλατανιά έχουν ως εξής:

19/7:Πλατανιάς– Χάποελ Ασκελόν

23/7:Πλατανιάς– Απόλλων Σμύρνης

26/7:Πλατανιάς– Κέρκυρα

29/7:Πλατανιάς– Ξάνθη

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ