ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστόπουλος: "Η νίκη ήταν μονόδρομος"

Αναστόπουλος: "Η νίκη ήταν μονόδρομος"
INTIME SPORTS

Περιχαρής ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τόνισε την σημασία της σημερινής επιτυχίας

Ο Νίκος Αναστόπουλος ανέλυσε τους τομείς που κρίθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. " Η σημερινή ήταν η πιο σπουδαία και σημαντική νίκη από βαθμολογικής πλευράς", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά και συνέχισε:

"Δεν το παρατήσαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κατορθώσαμε να κλεισουμε το ημίχρονο με γκολ. Στο δεύτερο μέρος μέχρι το 2-1 ήμασταν πολύ καλοί. Γνωρίζαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ότι η δυναμή του είναι στα στημένα, δεν έκανε σήμερα ούτε μία τέτοια φάση.

Καταφέραμε να το διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος. Το πρόγραμμα μας ήταν δύσκολο. Αν ήμασταν λίγο πιο αποτελεσματρικοί με τον Παναθηναίκό ίσως να φεύγαμε με βαθμούς ή βαθμό".

Τόνισε ότι: "Ο ΠΑΟΚ σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται είναι ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα με καλούς και γρήγορους παίκτες, Με την τακτική μας, όμως, καταφέραμε και κερδίσαμε. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε. Χρειάζεται πάθος και μαχητικότητα για να πετύχουμε την σωτηρία. Συγχαρητήρια στον κόσμο, μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε λίγοι και καλοί. Εμείς εδώ στον Πλατανιά λειτουργούμε ενωμένοι, με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Κατέληξε λέγοντας: " Η νίκη σήμερα είναι ιστορική. Ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΟΚ σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Τον πρωταθλητισμό αν δεν τον έχεις βιώσει δεν μπορείς να τον μεταδόσεις, δεν με αγγίζει εμένα το άγχος. Με ομάδες οπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ λες να πάρω τον πόντο. Ομως όπως είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία θέλαμε σήμερα τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ