ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανακοίνωση για τη διαιτησία από τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στην Λεωφόρο τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να δοθούν τα δυο πέναλτι και αναρωτιέται αν ήδη έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας των Χανίων.

Ανακοίνωση για τη διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Πλατανιάς με την ομάδα των Χανίων να στέκεται στα δυο πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθούν.

Το ένα γιατί είχε προηγηθεί χέρι του Άλτμαν και το δεύτερο επειδή είναι ανύπαρκτο. Μάλιστα στην ανακοίνωση υπάρχει ερώτημα για το αν έχουν παρθεί ήδη αποφάσεις για την ομάδα του Πλατανιά και το τι μέλει γενέσθαι.

Βέβαια από τον Πλατανιά σημειώνουν πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος αλλά δεν έπρεπε να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

“H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ερωτά τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και την ΚΕΔ που έχει τοποθετήσει -και που όλοι ελπίσαμε ότι θα βλέπαμε πιο δίκαιο πρωτάθλημα φέτος- εάν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Πλατανιά;

Ας μας ενημερώσουν για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ορίζουν μισθοφόρους, όπως οι Ζαχαριάδης, Βάτσιος, Τζοβάρας, Μπλάνας, Διαμαντόπουλος.

Σήμερα πόσα ανύπαρκτα πέναλτι έπρεπε να σφυρίξουν για να χάσει οπωσδήποτε η ομάδα μας; Και πόσες κίτρινες κάρτες, έπρεπε να δοθούν, ως παρακαταθήκη στα επόμενα παιχνίδια;

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε, όχι όμως με τέτοιο τρόπο”.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ