ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς προβλήματα για την ιστορική νίκη ο ΠΑΣ

Χωρίς προβλήματα για την ιστορική νίκη ο ΠΑΣ
Τζημόπουλος Μπέριος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Οντ. Διαβάστε το πιθανό αρχικό σχήμα του Γιάννη Πετράκη και τις ευχές ενός... παλιόφιλου.

Η 14η Ιουλίου έφτασε και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να γράψει ιστορία στους "Ζωσιμάδες", αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη. Ο Γιάννης Πετράκης σίγουρα θα ήθελε 1-2 μεταγραφές ακόμα, όμως στα φιλικά παιχνίδια ο "Άγιαξ" έδειξε έτοιμος για τη δύσκολη αναμέτρηση.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΠΑΣ Γιάννινα - Οντ (21:00, Sport24.gr, Sport24 Radio 103,3 και NS2)

Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)

Βοηθοί: Περ Μπόγκεβικ, Ιωακίμ Νίλσον (Σουηδία)

Τέταρτος: Γιοχαν Χάμλιν (Σουηδία)

Ο Γιάννης Πετράκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού μοναδικός απών είναι ο Κώστας Περιστερίδης που τραυματίστηκε σοβαρά και δεν δηλώθηκε καν στη λίστα της UEFA.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης ενώ η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μπέριο. Δεξιά ο Καρανίκας και αριστερά ο Ναβάλες θα αγωνιστούν ως φουλ μπακ. Στο κέντρο θα βρεθούν Λίλα και Κοζορώνης.

Τέλος δεκάρι θα είναι ο Ακόστα και μπροστά θα βρεθούν οι Γιάκος - Φερφελής. Δηλαδή με ένα σύστημα που θυμίζει 3-5-2 με αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι ευχές του Φεγκρούς

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Καρίμ Φεγκρούς, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΣ στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο Μαροκινός φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για δυο σεζόν (2011-2013).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάηκαν τα Γιάννινα από τους φίλους του ΠΑΣ
Η λίστα του ΠΑΣ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ