ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Κόντε, Μπέριο στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Κόντε, Μπέριο στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα, Κόντε, Λίλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και δεν υπολογίζει στους Κόντε, Μπέριο ενώ αντίθετα έχει συμπεριλάβει σε αυτή τον Ζάιρο.

Με δυο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/1) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στην διάθεση του τους Κόντε και Μπέριο που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Αντίθετα στους 18 που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά τον Ζάιρο παρά το γεγονός ότι έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις. Επίσης στους εκλεκτούς του βρίσκονται και οι Λίλα, Δώνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Ακόστα, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Δώνη, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα και Τζημόπουλο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ