ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Καρανίκα και Σολτάνι στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Καρανίκας EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται το Σάββατο (31/3, 15.00) με τον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Καρανίκας και οι τραυματίες Μπετρά και Σολτάνι. Η αποστολή που ανακοινώθηκε.

Ύστερα από δύο ισοπαλίες με Λεβαδειακό (0-0) Κέρκυρα (1-1), ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Αγρίνιο, όπου το Σάββατο (31/3, 15.00) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική της Super League. Ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής τον Καρανίκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Σολτάνι βρίσκεται στο εξωτερικό. Έχει μεταβεί σε ειδικό κέντρο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει και τον ταλαιπωρεί όλη τη χρονιά. Τραυματίας είναι και ο Μπετρά, ο οποίος εκτιμάται πως στο επόμενο ματς θα είναι διαθέσιμος. "Κόπηκαν" και οι Γιαννίκογλου, Γώγος, Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρός, Ζώγκος, Ντόλοβατς και Λιάσος.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή: Βελλίδης, Περιστερίδης, Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Χέλκβιστ, Βιντάλ, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Αποστολόπουλος, Κόντε, Γιάκος, Σκόνδρας. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 30 βαθμούς και είναι στην 9η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 11ος με 29.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε ότι κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση για το ματς στο Αγρίνιο. "Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι σήμερα μας κοινοποιήθηκε η υπουργική απόφαση του κ. Βασιλειάδη για την απαγόρευση μετακίνησης μεμονωμένων και οργανωμένων μετακινήσεων για τον αγώνα μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα, αγνοώντας την έγγραφη συμφωνία του πρώτου γύρου όπου και η ομάδα μας έδωσε εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε και εμείς αντίστοιχα στο 2ο γύρο, για να δωθεί η δυνατότητα και στους δικούς μας φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και να την ωθήσουν για το αποτέλεσμα που θέλει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως και να έχει εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση…" ανέφεραν οι Ηπειρώτες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ