ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βελλίδης: "Περήφανοι που νικήσαμε τον Ολυμπιακό"

Βελλίδης: "Περήφανοι που νικήσαμε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Βελλίδης ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος του ΠΑΣ στην νίκη επί του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η ομάδα του έφτασε σε μια τεράστια επικράτηση ενώ για τον ίδιο τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού έχοντας πολλούς παίκτες του σε μεγάλη μέρα αλλά ο Μάρκος Βελίδης ήταν αυτός που ανακηρύχθηκε MVP σύμφωνα με τους δημοσιογράφους.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κατά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε για την σημασία της νίκης του ΠΑΣ, την παραμονή του στον "Άγιαξ της Ηπείρου" το οποίο είναι κάτι που επιθυμεί ενώ ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας των Ιωαννίνων κ. Χριστοβασίλη.

Ο Περιφερειάρχης κος Αλέκος Καχριμάνης ήταν αυτός που παρέδωσε το βραβείο ΙΚΕΑ MVP, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον Μάρκο Βελλίδη λέγοντας μάλιστα:

"Να διαβιβάσεις τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Μας γύρισες πολλά χρόνια πίσω όταν είχαμε κερδίσει τον Ολυμπιακό 3-0. Μπράβο γιατί κράτησες το μηδέν στο τέλος, κάτι που θα θυμούνται οι νεότερες γενιές για πολλά χρόνια. Ο Ολυμπιακός δεν παύει να είναι η πρώτη ομάδα της Ελλάδος και αυτή η νίκη δίνει άλλη διάσταση στην ομάδα του ΠΑΣ, οποίος αρχίζει μια νέα πορεία που οφείλεται στον δικό σας αγώνα".

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος υποστήριξε:

«Το πιο σημαντικό ήταν το ότι πήραμε τους 3 βαθμούς και οριστικοποιήσαμε την παραμονή μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Παίζαμε μ' έναν αντίπαλο που είναι πρωταθλητής εδώ και καιρό και είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που πετύχαμε τη νίκη».

Για το κλειδί του αγώνα:
«Τα δύο γκολ έφεραν τη νίκη, αλλά η αμυντική αντοχή ήταν κι αυτή σημαντική. Μέσα από την καρδιά μου την αφιερώνω σε όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια που απόψε είναι πολύ χαρούμενα και σ' έναν άνθρωπο που με πίστεψε πιο πολύ απ' όλους μέσα στην ομάδα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Χριστοβασίλη και την οικογένειά του. Εύχομαι να στέκομαι πάντα αντάξιος στις προσδοκίες του».

Για τις «σειρήνες» που ηχούν από το εξωτερικό:
«Περνάω πάρα πολύ όμορφα εδώ, είναι ευχάριστη η παραμονή μου κάθε στιγμή σ' αυτήν την ομάδα. Θέλω να γίνομαι όσο καλύτερος μπορώ και να βοηθάω την ομάδα. Η ομάδα είναι αυτή που βοηθάει εμένα. Καλώς να έρθουν κάποια πράγματα, αλλά έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, μ' αρέσει που είμαι εδώ, το απολαμβάνω».

Για τη χρονιά και τι τους έμεινε:
«Η χρονιά είχε πολλά πάνω και πολλά κάτω. Αν κοιτάξουμε τις νίκες και τις ήττες είναι πολλές. Δεν είχαμε μια ισορροπία να έχουμε και κάποιες ισοπαλίες. Αν προσέχαμε περισσότερο θα ήμασταν πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, ξέραμε ότι την ομάδα μας θα τη σέβονται πιο πολύ και όλοι ήταν αφοσιωμένοι όταν έπαιζαν με τον ΠΑΣ. Μας απομένει ένα ακόμα παιχνίδι, θέλουμε κι ακόμα περισσότερους βαθμούς».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ