Τα λένε Χριστοβασίλης-Πετράκης την Παρασκευή

Πετράκης

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χρηστοβασίλης, αναμένεται στα Ιωάννινα την Παρασκευή και θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τον Γιάννη Πετράκη για τη παραμονή του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο και τη νέα σεζόν.

Την Παρασκευή αναμένεται στα Ιωάννινα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, με τον πρόεδρο της ομάδας των Ιωαννίνων να έχει ως πρώτο θέμα στην ατζέντα την συζήτηση με τον Γιάννη Πετράκη για την ανανέωση της συνεργασίας του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού.

Στον ΠΑΣ φυσικά και θέλουν να συνεχιστεί αυτή η πετυχημένη συνεργασία αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Έλληνας προπονητής με όσα θα ακούσει για να δώσει την συγκατάθεση του και να πει το "ναι".

Οι δυο πλευρές έχουν ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα αλλά την Παρασκευή αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού που θα κρίνει και τις εξελίξεις.

Δεύτερο θέμα στην ατζέντα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν και συγκεκριμένα αυτά τον Ακόστα και Λίλα. Οι ιθύνοντες του ΠΑΣ έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον πρώτο ενώ ακόμα είναι ανοιχτό το θέμα της παραμονής του Αλβανού μέσου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24