ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης ο Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ

Συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης ο Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ
Χριστοβασίλης

Την Τρίτη (13/6) το μεσημέρι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Θα είναι απολογιστική για τη σεζόν που έφυγε αλλά και ενόψει της νέας περιόδου που έρχεται.

Συνέντευξη Τύπου απολογιστική για τη χρονιά που έφυγε αλλά και με θέμα τη νέα σεζόν που ξεκινάει και επίσημα σε λίγες μέρες θα δώσει την Τρίτη (13/6) το μεσημέρι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στην ομάδα των Ιωαννίνων αλλά ο Χριστοβασίλης θεωρεί ότι τώρα είναι το καλύτερο τάιμινγκ για να μιλήσει.

Μεταξύ άλλων και σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΠΑΣ θα γίνει αναφορά και στις εργασίες που πρέπει να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των "Ζωσιμάδων".

Το σχετικό δελτίο Ρύπου αναφέρει:

"Αύριο Τρίτη (13.06) και ώρα 13:00 στην αίθουσα τύπου του Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες" θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Γεώργιο Χριστοβασίλη με θέματα την περσινή ευρωπαϊκή χρονιά, τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του Ε.Σ.Ι. αλλά και την επερχόμενη καθοριστική ποδοσφαιρική περίοδο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ