ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στην Αυστραλία ο Κωστόπουλος, αποφασίζουν στον ΠΑΣ

Στην Αυστραλία ο Κωστόπουλος, αποφασίζουν στον ΠΑΣ
ΠΑΣ, Καλλονή INTIME SPORTS

Ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός Έβαν Κωστόπουλος επέστρεψε στην Αυστραλία και στον ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να αποφασίσουν αν θα τον αποκτήσουν, ή όχι. Μένει Αθήνα για δύο ματς (Πανιώνιο - Αχαρναϊκό) η ομάδα της Ηπείρου.

Ο Έβαν Κωστόπουλος έχει αποχωρήσει από τα Γιάννινα και δεν συνεχίζει να συμμετέχει στις προπονήσεις. Οι εντυπώσεις που άφησε το διάστημα παραμονής του ήταν θετικές, αλλά στον ΠΑΣ δεν έχουν αποφασίσει εάν κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησής του.

Τι θα γίνει σχετικά με την περίπτωση του 25χρονου Ελληνοαυστραλού θα αποφασιστεί μέσα στις προσεχείς μέρες. Ο Κωστόπουλος είχε βρεθεί στην πόλη της Ηπείρου το Σάββατο (14/11) και είχε χρησιμοποιηθεί στο φιλικό με την Κ20.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα του ΠΑΣ υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη (2-1) επί της Καλλονής. Στροφή στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (28/11), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Επειδή θα ακολουθήσει την Τρίτη (1/12) ο αγώνας του Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό, η αποστολή θα παραμείνει στην Αθήνα από την Παρασκευή (27/11) μέχρι τη μέρα του ματς με την ομάδα του Μενιδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έφερε και "βλέπει" Έβαν Κωστόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ με ασφάλεια με... οδηγό τον Μανιά, 2-1 την Καλλονή

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ