ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σολτάνι

Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σολτάνι
Σολτάνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξετάζει την περίπτωση του Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2010. Αποφασίζουν την Τετάρτη (30/8) για τον Αλγερινό στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο Καρίμ Σολτάνι επέστρεψε την Τρίτη (29/8) στη χώρα μας. Το συμβόλαιό του στην Ξάνθη δεν ανανεώθηκε και όλο το καλοκαίρι ήταν εκτός Ελλάδας με την οικογένειά του. Ο 33χρονος Αλγερινός εξτρέμ, πάντως, ενδέχεται να συνεχίσει για έβδομη διαδοχική σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον έχει στα υπόψιν του και την Τετάρτη (30/8) θα αποφασιστεί εάν κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του. Ο Σολτάνι πρωτοήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2010 για τον Ηρακλή. Ακολούθησε το 2011-2012 ο Άρης, ενώ από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013 μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ήταν στην Ξάνθη.

Η πιο παραγωγική χρονιά του ήταν το 2014-2015, όταν κατέγραψε 38 συμμετοχές και σημείωσε 10 γκολ. Παλαιότερα ο στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε στη Χάβρη, στη Φένλο και στην Ντεν Χάαχ. Το πρώτο μισό του 2012-2013 αγωνίστηκε στην ES Sétif της Τυνησίας. Πέρυσι σε 25 συμμετοχές με την ομάδα της Θράκης σημείωσε δύο τέρματα.

ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ

Οριστικά παρελθόν είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κριστοφέρ Μαμπουλού. Ο 27χρονος επιθετικός έλυσε τη Δευτέρα (28/8) το συμβόλαιό του και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο πρώην στράικερ της Μπαστιά έπαιξε σε 27 αγώνες των Ηπειρωτών και έβαλε 4 γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ