ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Ποιος είσαι; Ο Μπουφόν;"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, έκανε φανταστική απόκρουση στο 79' και στα αποδυτήρια του AEL FC Arena οι συμπαίκτες του τον αποκαλούσαν Μπουφόν. (VIDEO)

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ήταν o MVP με τις αποκρούσεις του, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο 1-1 του AEL FC Arena. Ειδικά η απόκρουση στο 79ο λεπτό, κατά την οποία βρήκε ενστικτωδώς τη μπάλα με το πόδι και απέτρεψε δεύτερο γκολ για την ομάδα του, θα μείνει στην ιστορία.

Στα αποδυτήρια του θεσσαλικού γηπέδου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα αποθέωσαν τον Έλληνα γκολκίπερ, τον οποίο αποκαλούσαν... Μπουφόν. Ο ίδιος, βέβαια, κρατούσε χαμηλά τη μπάλα και έλεγε ότι "ένας στον κόσμο είναι ο Μπουφόν". Όπως και να 'χει, η ομάδα της Ηπείρου θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένη που τον Ιανουάριο του 2016 αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του, ο οποίος έπαιζε τότε στον Πανθρακικό.

Η διοίκηση μόλις είχε πουλήσει τον Μάρκο Βελλίδη στον ΠΑΟΚ και είχε ξεκινήσει το ψάξιμο για να καλύψει το κενό του Καστοριανού. Και να σκεφτεί κανείς πως στο δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν, ο Πασχαλάκης δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή στη Super League, με τον Κωνσταντίνο Περιστερίδη να έχει τη φανέλα του βασικού. Εφέτος ο Πασχαλάκης έχει παίξει σε 20 παιχνίδια, ενώ ο Περιστερίδης σε 13. Δύο καλοί κίπερ στην ίδια ομάδα.

Δείτε τη φάση της σπουδαίας απόκρουσης του Πασχαλάκη στο 3:43 του video:

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ