ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε δυο διαφορετικά πρόσωπα στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος θα μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω από το ματς με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε δυο πρόσωπα αλλά στο πρώτο μέρος που έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Αναφορικά με τον στόχο της σεζόν υποστήριξε πως θα πρέπει η χρονιά να τελειώσει με αξιοπρέπεια και στο τέλος οι ιθύνοντες των Ιωαννίνων θα δουν τι έχουν καταφέρει.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Σήμερα πιστεύω ότι υπήρχαν δύο διαφορετικές εικόνες στην ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και σε φάση άμυνας και σε φάση δημιουργίας. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, ο αντίπαλος δε μας απείλησε παρά μόνο με δύο στημένα και ένα περιφερειακό σουτ και οι παίκτες έκαναν τεράστια προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δυστυχώς, δεν είχαμε ανάλογη εικόνα και μας βγήκε πολύ άγχος γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ενώ μας μάρκαρε σωστά και ο αντίπαλος. Ως συνολική αποτίμηση του παιχνιδιού, πάντως, θα μπορούσαμε σήμερα να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω".

Για το τι θα κυνηγήσει ο ΠΑΣ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές:
"Εμάς ο στόχος είναι συγκεκριμένος στην καθημερινότητά μας. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια από τις 15 Ιουνίου και έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας πρώτα να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη χρονιά. Το πού θα φτάσουμε τελικά θα το δείξει η ίδια η πράξη".

Για το αν οι διαιτητές είναι ασορτί με την ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου:
"Η βελτίωση είναι κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας. Σίγουρα πρέπει να βελτιώνονται και αυτοί όπως και εμείς".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ