ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Συγγνώμη, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο"

Πετράκης: "Συγγνώμη, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Εμφανώς απογοητευμένος για τη βαριά εντός έδρας ήττα της ομάδας του από το Λεβαδειακό, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους.

Συγγνώμη ζήτησε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, από τους φιλάθλους της ομάδας του για την εντός έδρας ήττα με 4-0 από το Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 6ης εξ' αναβολής αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης:

"Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο και για το αποτέλεσμα και για την εμφάνιση. Νομίσαμε ότι γίναμε κάτι σπουδαίο και ουσιαστικά δεν ήρθαμε ποτέ στο γήπεδο. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.

Ό,τι φτιάχνεις με κόπο, μπορείς να το γκρεμίσεις εύκολα. Σήμερα δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, είχαμε μείνει στο προηγούμενο ματς. Η κούραση έπαιξε ελάχιστο ρόλο.

Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε αν δεν είσαι αυτός που πρέπει. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι μπορούμε μετά τη σημερινή ήττα να βγούμε πιο δυνατοί".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ