ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Μας πληγώνει το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία τόνισε πως πρέπει ο ίδιος να βρει τι φταίει και στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίσει αν και είναι καλύτερη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Κάτι που συνέβη για τρίτη συνεχόμενη φορά και όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων είναι κάτι που πρέπει να ψάξει ο ίδιος για να βρει τι φταίει.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Σήμερα είχαμε ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί πάρα πολύ και εμένα και τους παίκτες και γιατί είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζουμε στην έδρα μας και γιατί ένας λόγος παραπάνω πιστεύω κατά διαστήματα η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή, ιδιαίτερα στη δημιουργία. Χωρίς ο αντίπαλος να μας κάνει κάποιες ευκαιρίες και δυστυχώς από μια αδράνεια δεχθήκαμε την ισοφάριση. Για όλους αυτούς τους λόγους αυτό το αποτέλεσμα μας στεναχωρεί πάρα πολύ.

Σίγουρα στεναχωρεί και τον κόσμο, αλλά αυτό που θέλω να πω και να καταθέσω είναι ότι η ομάδα αυτή έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια προσδοκίες και δικαιολογημένα είναι στενοχωρημένος ο κόσμος. Εγώ και οι παίκτες μου είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της προσπάθειας. Σίγουρα κάτι που επαναλαμβάνετε δεν είναι τυχαίο και είναι υποχρέωση δική μου να ψάξω και να βρω την αιτία που καμιά φορά δεν είναι εύκολο να τη βρούμε, γιατί συμβαίνει αυτό στα τελευταία παιχνίδια, ενώ είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο να μην μπορούμε να κερδίσουμε.

Για το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τον συγχρονισμό και στην άμυνα και στην επίθεση που θέλουμε σαν ομάδα, αλλά κάναμε δυο τρεις ευκαιρίες μέσα από πολύ καλή συνεργασία, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που αν εξαιρέσουμε δύο περιπτώσεις που πήγαν να γίνουν απειλητικοί, χωρίς όμως να υπάρχουν καθαρές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε κατά κράτος, κάναμε καθαρές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα μας πληγώνει για όλα αυτά που είπα. Αυτό είναι στο παρελθόν δεν μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω, πάντα κοιτάζουμε μπροστά και θα βρούμε τη λύση να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Για το αν υπάρχει άλλος παράγοντας, εκτός από την τύχη που δεν μπορεί να πάρει η ομάδα τη νίκη:
«Όταν κάτι συμβαίνει μια φορά, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες, μπαίνουν απίθανα γκολ, πολλές φορές δεν παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε. Πιστεύω σε βάθος χρόνου πάντα αποδίδεται το δίκαιο και αυτά που δεν μπορούμε να κερδίσουμε τώρα είμαι σίγουρος ότι θα μας αποδοθούν στη συνέχεια. Αυτό είναι το ένα. Όταν όμως κάτι επαναλαμβάνετε έχω την υποχρέωση και θα το κάνω να βρω την αιτία γιατί όταν κάτι επαναλαμβάνετε σημαίνει ότι δεν είναι μόνο η τύχη , ίσως και κάτι δεν κάνω εγώ καλά η δεν κάνουμε καλά σαν ομάδα».

Για το αν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία των παικτών όταν πετυχαίνουν πρώτοι γκολ:
«Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Είναι κακές στιγμές και αδράνειες που πληρώνουμε, δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία.Ξαναλέω ότι έχω την υποχρέωση να ψάξω να βρω την αιτία που θα μας οδηγήσει να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε. Για το στατιστικό έτσι είναι, είναι σημαντικό ότι σε κάθε παιχνίδι σκοράρουμε αλλά είναι σημαντικό αρνητικά ότι δεχόμαστε και γκολ».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές ή αν θα φύγει κάποιος παίκτης:
«Είναι νωρίς ακόμη δεν έχω να πω κάτι, έτσι και αλλιώς είναι πάγια τακτική μου ότι έχουμε να το πούμε θα το πούμε την κατάλληλη στιγμή. Οι μεταγραφές τελειώνουν τον Γενάρη, έχουμε χρόνο για να πούμε κάτι το οποίο θα είναι ανακοινώσιμο».

Για το αν έχει ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση:
«Αυτά πρέπει πρώτα να τα κοινοποιήσω εκεί που πρέπει και μετά σε εσάς».

Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο που είναι δυσαρεστημένος:
«Η ομάδα μέσα από την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες έχει δημιουργήσει προσδοκίες και ο κόσμος δικαιολογημένα θέλει την ομάδα ψηλά. Για να φτάσεις κάπου είναι πολύ δύσκολο, για να μείνεις εκεί είναι πάρα πολύ πιο δύσκολο, για να κάνεις βήματα μπροστά θέλει τεράστια προσπάθεια. Κάθε πράγμα θέλει βήμα-βήμα.

Καταλαβαίνω τον κόσμο, η ομάδα έχει μια σταθερότητα, είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, όπως το ίδιο αισθάνονται και οι παίκτες και έχουμε υποχρέωση επειδή πιστεύουμε στην ομάδα, επειδή η εικόνα μας δεν εισπράττει αυτά που δικαιούμαστε, έχουμε υποχρέωση όλοι μας να κερδίζουμε αυτά που δικαιούμαστε και να μην κάνουμε εύκολα δώρα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ