ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε μετά την ήττα (1-0) από τον Παναιτωλικό ότι το αποτέλεσμα του αφήνει πικρία, βάσει της εμφάνισης των παικτών του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει σε θέση υποβιβασμού. Τη Δευτέρα ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Γιάννης Πετράκης, τεχνικός των Ηπειρωτών, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μας έκανε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά πληρώσαμε μια αδράνεια από μια δεύτερη μπάλα που ήρθε στην περιοχή. Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που είχαμε".

Για το ότι η ομάδα του δεν παίρνει βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του:

"Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παίζει όσο καλύτερα μπορεί και να προσπαθεί, όπως έκανε και σε άλλα εκτός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το αν πήρε τους βαθμούς ή όχι. Πρέπει να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς".

Για τις βοήθειες που πήρε ο Παναιτωλικός από τις αλλαγές του:

"Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Μόνη καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από δεύτερη μπάλα που τους δώσαμε εμείς. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά σήμερα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ