ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Καλοί αμυντικά, όχι επιθετικά, μας νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Πετράκης ήταν ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στην Τούμπα, αλλά όχι και από την επιθετική.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε δίκαια από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

" Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολη δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ποιότητα και βάθος. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ και εν μέρει τα καταφέραμε παρότι ο ΠΑΟΚ είχε καλές ευκαιρίες.Η προσπάθεια μας στο αμυντικό κομμάτι ήταν πολύ καλή, δε θα έλεγα ότι ήμασταν το ίδιο καλοί και στην επίθεση. Δεν μας βγήκε τίποτα απ’ ότι σχεδιάσαμε, ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαιακαι πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Πουλήσαμε εύκολα την μπάλα, παίξαμε φλύαρα, χωρίς να έχουμε την ευκαιρία να απειλήσουμε την εστία του αντιπάλου"σχολίασε αρχικά για το παιχνίδι και συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ του Πρίγιοβιτς: " Το γκολ το δεχτήκαμε σε στιγμή που παίζαμε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο αμυντικός μας ήταν εκτός παιχνιδιού.Ξέραμε ότι ο Πρίγιοβιτς έχει ικανότητα. ΟΜαυροπάνος όμως σήμερα τα πήγε αρκετά καλά στο μαρκάρισμα του και κέρδισε μονομαχίες. Η φάση του δοκαριού μπορεί να συμβεί".

Για το ότι ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια είναι ανταγωνιστικός στηριζόμενος σε Έλληνες παίκτες, ανέφερε: "Είναι πολιτική δική μου και του σωματείου, τα παιδιά που αγωνίζονται στον ΠΑΣ μου έχουν δείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα. Η πρόοδος έρχεται μέσα από τη δουλειά, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Για να κάνουμε το βήμα παραπάνω χρειάζεται πολύ μεγάλη μάχη και χαμηλά το κεφάλι για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Όλα έχουν σχέση με τα οικονομικά. Χάσαμε 14-15 ενδεκαδάτοι παίκτες, αυτοί που παίζουν το αξίζουν και με κάνουν περήφανο".

Τέλος, μίλησε και για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας: " Είναιμια ομάδα με ικανότητα και ποιότητα. Αυτό από μόνο του βέβαια δεν αρκεί και χρειάζεται υπομονή".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ