ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου"

Πετράκης: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης παρά την ήττα της ομάδας του έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό αλλά ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και συνολικά της ομάδας του.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το 3-5-2 που παρέταξε για να αντιμετωπίσει το τριφύλλι ενώ αναφέρθηκε και στη μη χρησιμοποίηση του Τζημόπουλου. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα του αρκεί να συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα πιστεύω ότι η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου ήταν πολύ σπουδαία όπως και η εικόνα που είχε η ομάδα μου, το σκορ μας αδικεί με τον τρόπο που διαμορφώθηκε. Φάγαμε τρία κρύα γκολ και σε στιγμές που δεν φαινόταν ότι θα δεχόμασταν γκολ.

Όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και με αυτό το ντεσαβαντάζ τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες μου δεν εγκατέλειψαν το ματς μέχρι την λήξη του.

Θα μπορούσα να πω ότι σαν ομάδα δεν μας πάει λίγο η ρέντα, είναι μέσα στην ζωή βέβαια αυτό, δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα".

Θεωρείτε ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε στο 3-5-2 με το οποίο παραταχθήκατε;
"Ναι γιατί νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καμία ευκαιρία κλασική, άντε να έγιναν 1-2 που δεν θυμάμαι. Φάγαμε το πρώτο γκολ όπως το φάγαμε και το δεύτερο με πέναλτι και το τρίτο ήταν στις καθυστερήσεις".

Αν έβαζε το γκολ ο Ίλιτς και ισοφάριζε πιστεύετε ότι θα μπορούσε η ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο; "Ναι γιατί η ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ στην Λεωφόρο έχει μεγάλο ντεσαβαντάζ. Αν ισοφαρίζαμε δεν ξέρουμε πως θα πήγαινε η εξέλιξη του αγώνα".

Ο ΠΑΣ έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα, έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι σήμερα αλλά το ταμπλό έγραψε 3-1, αφού έχουν συμβεί όλα αυτά πως πιστεύετε ότι θα αλλάξει η εικόνα;
"Αν είμαστε σε αυτό τον δρόμο που είμαστε με τη νοοτροπία, τη μαχητικότητα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Δεν βλέπουμε μόνο αυτό και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εμείς τις δυο πρώτες φάσεις τις κάναμε γκολ και αυτό σου δίνει άλλη ψυχολογία στο παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και το θέμα είναι μέσα από διαχρονικότητα να γίνεσαι καλύτερος και να βελτιώνεις την εικόνα σου. Θεωρώ ότι είμαστε στον σωστό δρόμο".

Για την επιλογή να μείνει εκτός ο Τζημόπουλος;
"Ήταν καθαρά θέμα τακτικής δεν έχει πρόβλημα νομίζω και ο Σκόνδρας που έπαιξε εκεί ήταν από τους διακριθέντες".

Θεωρείτε, έχοντας αντιμετωπίσει και τους τρεις μεγάλους, ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μείνει κοντά στην διεκδικήσει του πρωταθλήματος;
"Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικό ρόστερ, ποικιλία σε ότι αφορά το κομμάτι των τελειωμάτων της επίθεσης, συν την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Επίσης έχει σταθεροποιήσει την άμυνα του και πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος".

Είστε αισιόδοξος για τη συνέχεια;
"Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, αρκεί να προσπαθούμε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένουμε και τα σχεδιάζουμε αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα".

*Κόπηκαν 7.823 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 61.499 εισιτήρια

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ