ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Έβγαλε ενέργεια η ΑΕΚ και κέρδισε δίκαια"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου με την ΑΕΚ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα ενώ μίλησε και για τους φετινούς στόχους της ομάδας των Ιωαννίνων αλλά και τη μεταγραφή του Κόντε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ καθώς οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καλύτεροι και έβγαλαν μεγαλύτερη ενέργεια όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για την αποχώρηση του Κόντε και τόνισε πως ο ΠΑΣ θα ψάξει να βρει αντικαταστάτη ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του της ομάδας των Ιωαννίνων.

«Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ΑΕΚ και στις άλλες ελληνικές ομάδες να περάσουν στην Ευρώπη. Όλοι χρειαζόμαστε τις επιτυχίες. Για το παιχνίδι, η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερη από εμάς, παρότι προερχόταν από ματς ευρωπαϊκό. Έβγαλαν ενέργεια και δίκαια κέρδισαν. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα μετά από αυτό το παιχνίδι».

Για τον Κόντε και αν θα καλυφθεί το κενό του:
«Ο Κόντε δεν έπαιξε σήμερα γιατί είναι σε διαδικασία μεταγραφής. Ο Πέδρο μας έχει βοηθήσει πολύ, είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Είναι χαρά μας που άλλος ένας παίκτης μας ανεβαίνει επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντικαταστάτη και να καλύψουμε το κενό με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον στόχο του ΠΑΣ φέτος:
«Το δόγμα μου είναι ότι πρέπει να δημιουργούμε προϋποθέσεις για να διεκδικούμε πράγματα. Αν πορευόμαστε σε αυτόν τον δρόμο στο τέλος θα είμαστε καλά. Το να πω από τώρα ότι θα θέλουμε Ευρώπη χωρίς να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις δεν έχει νόημα. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και στο τέλος να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ