ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Είχαμε κέρδος από τη παρουσία κάποιων παιδιών"

Πετράκης: "Είχαμε κέρδος από τη παρουσία κάποιων παιδιών"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ηρακλή όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Ο Γιάννης Πετράκης είπε:

«Είχαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου με ομάδα Super League. Ήταν ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που είχαν λίγο ή καθόλου χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος σχεδόν απ' όλους. Η ομάδα έχει κέρδος, χώρια βέβαια την ισοπαλία, αν και θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα. Κάποιοι απ' αυτούς δείχνουν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν.

Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι και μας στενοχωρεί ότι βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και γρήγορα ισοφαριστήκαμε σε μια φάση που τη δουλεύουμε στις προπονήσεις. Υπό αυτήν την έννοια νιώθουμε ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Όταν προηγείσαι σ' αυτό το χρονικό σημείο, δεν πρέπει να ισοφαριστείς».

Για το αν θα έχει τους Λίλα και Μιχαήλ την Κυριακή:
«Ο Λίλα δεν έχει κάνει ολοκληρωμένη προπόνηση μαζί μας ακόμα, θα αργήσει να μας βοηθήσει. Ο Μιχαήλ θα είναι καλά και θα τον έχουμε την Κυριακή βάσει της πληροφορίας που έχω από το γιατρό».

Για τα «κρύα γκολ» και αν πρέπει να δουλευτεί περισσότερο η άμυνα:
«Στην προπόνηση για να δουλέψεις το επιθετικό τρίτο θα πρέπει να δουλέψεις και την άμυνα ταυτόχρονα. Δημιουργούμε δύσκολες συνθήκες και στους αμυντικούς έμμεσα, όταν δουλεύουμε την επίθεση. Αν δημιουργείς εικονικές καταστάσεις στην προπόνηση, βγαίνουν και στο παιχνίδι αυτές.

Αυτό το βλέπουμε και στο αποτέλεσμα, όπου οι αντίπαλοι δεν μας κάνουν ευκαιρίες. Θέλει δουλειά και υπομονή, όμως, τα έχουμε ξαναπεί αυτά».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ