ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πετράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα με την Κέρκυρα, ένα ματς που είχε αρκετή ένταση και δυναμισμό όπως σημείωσε.

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Κέρκυρα ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος υποστήριξε πως έγινε ένα παιχνίδι με ένταση και δυναμισμό.

Επίσης αναφέρθηκε στη μάχη της Ευρώπης και τόνισε πως η φιλοδοξία της ομάδας είναι να μπορέσει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ήθελαν και οι δύο ομάδες τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Στην ουσία ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και δυναμισμό, δεν έγιναν κλασικές ευκαιρίες εκτός του Νικολιά.

Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στην στιγμή, δεν ευνοηθήκαμε σε αυτή τη φάση, μπήκαν δύο απίθανα γκολ. Δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ την 5η θέση:
«Κάθε Κυριακή στόχος μας είναι το καλύτερο. Είμαστε κοντά στην 5η θέση γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε δύο βαθμούς διαφορά, αλλά δεν έχουν γίνει τα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη έξι αγωνιστικές και εσείς να ήσασταν στη θέση τη δική μας θα είχατε τέτοια φιλοδοξία. Εμείς πάμε βήμα βήμα».

Για το πώς είδε την Κέρκυρα και αν πιστεύει ότι μπορεί να σωθεί:
«Μελετήσαμε καλά την Κέρκυρα γιατί αυτή είναι η δουλειά μας , θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει προφίλ και σχέδιο παιχνιδιού, αλλά πολύ περισσότερο είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και με πολύ ένταση στο παιχνίδι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, αν πάρουμε και τα προηγούμενα παιχνίδια αδικείται από το αποτέλεσμα στα ματς με Παναιτωλικό και την Ξάνθη. Τα δεδομένα μας καθορίζουν αν είμαστε αισιόδοξοι η όχι. Με βάση την εικόνα όλοι όσοι ασχολούνται με την Κέρκυρα πρέπει να είναι αισιόδοξοι».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ