ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα"

Πετράκης: "Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, απέδωσε την ήττα από την ΑΕΚ στην κακή ημέρα των ποδοσφαιριστών της δική του ομάδας.

Χωρίς να σχολιάσει τις αποβολές των Μιχαήλ και Τζημόπουλου, ο Γιάννης Πετράκης παραδέχθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και η ήττα από την ΑΕΚ με 3-1, ήρθε νομοτελειακά.

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα με μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και πολύ καλή οργάνωση. Δώσαμε χώρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν προέκυψαν αξιόλογες προϋποθέσεις για γκολ. Εμείς από την κόντρα επίθεση σκοράραμε, μετά δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες, μετά αλλάξαμε την εικόνα μας, κάναμε δύο καλές ευκαιρίες, πήγαμε να διεκδικήσουμε κάτι, αλλά μετά την πρώτη αποβολή και ειδικά μετά την δεύτερη δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, και στο μυαλό μας η συνέχεια τώρα."

Για την αλλαγή διάταξης υποστήριξε: "Με την αλλαγή διάταξης, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Γίναμε και εμείς πιο επικίνδυνοι. Αν ρισκάρεις, μπορεί να πάει θετικά ή αρνητικά. Μέχρι την αποβολή είχαμε πάρει τον αέρα του παιχνιδιού. Μετά ήταν δύσκολη. Η ΑΕΚ έχει ένα στυλ παιχνιδιού, απλώνει τους μπακ της και χάνει μπάλες. Περιμέναμε να έχουμε ευκαιρίες και τις είχαμε. Από τα πλάγια κερδίσαμε χώρους, ξέραμε ότι ανεβαίνουν τα μπακ της. Δεν παίζουμε μόνοι μας, ούτε η ΑΕΚ. Δεν ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά του Μπουονανότε με τα στόπερ μας, αλλά δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα σε όλο το ματς".

Τέλος για την αποβολή και το πέναλτι είπε: "Δεν θέλω να κάνω σχόλια για την αποβολή και το πέναλτι".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ