ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πασχαλάκης: "Αν έρθει ικανοποιητική πρόταση στον ΠΑΣ, το συζητάμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη απόκρουση στη Super League και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απόκρουση που έκανε στον αγώνα με την ΑΕΛ ψηφίστηκε ως η καλύτερη της Super League 2016-2017. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παρέλαβε το βραβείο του από τη Nova και στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον Μπεργκ:

"Συγχαρητήρια στον Μπεργκ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός. Τον τοποθετώ στον πιο δύσκολο που έχω αντιμετωπίσει, γιατί πατάει περιοχή, ξέρει πού πρέπει να βρίσκεται, έχει τρομερά πατήματα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και με το κεφάλι και με τα πόδια. ΅Είναι ό,τι χειρότερο για μία άμυνα να κάνει τέτοιες κινήσεις ένας σέντερ φορ. Τα γκολ που έχει βάλει εφέτος δεν είναι ίδια, έχει ποικιλία στο παιχνίδι του".

Για το ότι είχε ξεκινήσει επιθετικός:

"Σαν παιδάκι, μου άρεσε να παίζω στην επίθεση και να βάζω γκολ. Με ευχαριστούσε. Άλλαξε η τύχη, βέβαια. Σε ένα ματς έτυχε κάτω στην εστία γιατί χτύπησε ο τερματοφύλακας. Έπιασα ένα πέναλτι και από τότε δεν ξαναβγήκα".

Για το αν κρατήσει ξανθό το μαλλί του:

"Και να μην ήθελα, δεν με αφήνουν πλέον. Είναι γούρι".

Για την απόκρουση στον αγώνα με την ΑΕΛ, που ήταν η καλύτερη της σεζόν:

"Σε εκείνη τη φάση βλέποντας ακριβώς την πορεία της μπάλας. Βλέπω και τον αμυντικό μου, αλλά έχω φύγει γιατί η μπάλα προς το τέρμα. Εξ' επαφής γίνονται όλα, αλλάζει πορεία η μπάλα και λειτουργώ ενστικτωδώς. Προσπαθώ να μη χάνω ούτε λεπτό τη μπάλα από τα μάτια μου, γιατί ο στόχος των τερματοφυλάκων είναι αυτός".

Για τη μεγάλη του εμφάνιση στο ματς με τον ΠΑΟΚ:

"Ήταν όντως η καλύτερη εφετινή εμφάνιση. Είχα νευριάσει επίσης γιατί μας πίεζαν πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν πήραμε ανάσα, αλλά όλα εξελίχθηκαν μια χαρά".

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

"Μεγαλώσαμε ως σύλλογος. Πήραμε το βάπτισμα του πυρός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μας έμαθαν και εκτός συνόρων. Κάναμε πολύ καλό βήμα για να πούμε στις ομάδες που πάνε για Ευρώπη, ότι δηλώνουμε παρών και ότι στα επόμενα χρόνια θα παλεύουμε κι εμείς για αυτό το στόχο".

Για το αν μείνει στον ΠΑΣ:

"Έχω συμβόλαιο ένα ακόμα χρόνο. Είμαι πανευτυχής, έκανα μαγική σεζόν, την έζησα στο 100%. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος".

Για τον τραυματισμό του Περιστερίδη:

"Τραυματίστηκε στην προπόνηση, είναι πολύ κρίμα. Του εύχομαι περαστικά και να μας έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται".

Για το αν έρθει πρόταση στον ΠΑΣ και αν νιώθει έτοιμος για το βήμα να παίξει στο εξωτερικό:

"Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής νιώθει ευχάριστα. Αν είναι και η ομάδα μου ικανοποιημένη οικονομικά, θα το συζητήσουμε. Οπωσδήποτε τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΣ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ