ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: "Συγγνώμη για την εικόνα μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στους "Ζωσιμάδες" για την εικόνα στην εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4) την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στους "Ζωσιμάδες" για την απογοητευτική εικόνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

"Με αυτή την ανακοίνωση αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που βρεθήκατε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσετε τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και που μέχρι τέλους δίνατε δύναμη στην ομάδα, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να ζητήσουμε σε όλους εσάς συγγνώμη για την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Από εδώ και πέρα χρέος μας, αλλά και αυτό που θα κάνουμε είναι να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να ξεκινήσουμε δυναμικά το σχεδιασμό και τις πράξεις για την επόμενη.

Σας θέλουμε δίπλα μας με τη στήριξη σας και εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ