ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: "Σταματήστε επιτέλους να διαλύετε το ποδόσφαιρο"

SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 και έκανε λόγο για γκρίζες ατζέντες, με αφορμή την καθυστέρηση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από τις ομάδες που θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο πρωτοπόρος της κατάταξης ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με την καθυστέρηση στη σέντρα, επιτέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της κατηγορίας, έκανε λόγο για γκρίζες ατζέντες και ζήτησε να σταματήσουν να διαλύουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ενώ σιγά σιγά βλέπουμε μία ολόκληρη χώρα να έχει ήδη μπει σε διαδικασία επανεκκίνησης μετά την πανδημία του Κορωνοϊου που χτύπησε τον πλανήτη, έχοντας αντιμετωπίσει υποδειγματικά την όλη κατάσταση, η δεύτερη την τάξη «επαγγελματική» κατηγορία ποδοσφαίρου ( Super League 2) – το πρωτάθλημα της οποίας συνδέεται άμεσα με το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας -, αρνείται καθώς φαίνεται να σταθεί στο ύψος των περιπτώσεων και κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η απόφαση για την επανέναρξη έχει οριστικά παρθεί, τα απαραίτητα τεστ ελέγχου για τον ιό έγιναν στους ποδοσφαιριστές, η υγειονομική σύσκεψη των ομάδων με συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε και ενώ πλέον ως εκκρεμότητα παραμένει ο ορισμός της ημερομηνίας επανέναρξης των αγώνων, απόφαση που σημειωτέων θα λαμβάνονταν κατά τη προγραμματισμένη αυριανή συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας, ξαφνικά και χωρίς βάσιμη αιτιολογία και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση δική μας, ο Πρόεδρος της Διοργανώτριας αποφάσισε να αναβάλλει τη συνεδρίαση αυτή για την Τετάρτη 3/6/2020.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που σήμερα πληροφορηθήκαμε μέσω διαρροής στα Μ.Μ.Ε., ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έδωσε πράγματι σήμερα το μεσημέρι την έγκριση της για την πραγματοποίηση ομαδικών προπονήσεων των ομάδων της Super League 2, χωρίς βέβαια να έχει μέχρι στιγμής διαβιβαστεί αυτή επίσημα στις ομάδες.

Αντί όμως να δείξουμε καθ’ όλα έτοιμοι, η Διοργανώτρια μεταθέτει τις προγραμματισμένες συνεδριάσεις χωρίς λόγο και έτσι συνεχίζονται συζητήσεις χωρίς οργάνωση και χωρίς πλάνο, δημιουργώντας αβεβαιότητα για το μέλλον και την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δηλώνει ότι θέλει να είναι συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, όπως αυτές άλλωστε προκύπτουν ξεκάθαρα από την προκήρυξη του πρωταθλήματος την οποία έχουν υπογράψει και οφείλουν να σεβαστούν όλες οι ομάδες και θέλει να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του, αυτόν της ανόδου στην Superleague1 και στη δέσμευση του προς τους φιλάθλους του. Δηλώνει δε ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει θύμα μικροπολιτικών ή τυχόν μεγαλεπήβολων σχεδίων ή επίσης ορέξεων κάποιον παραγόντων, που εξυπηρετούνται από την απόφαση του προέδρου της διοργανώτριας για την αναβολή της αυριανής διάσκεψης.

Ζητάμε λοιπόν άμεσα τη διεξαγωγή Δ.Σ. της κατηγορίας με βασικό και πρωταρχικό θέμα τον ορισμό της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος και δηλώνουμε ότι αυτοί που κινούνται με γκρίζες ατζέντες θα μας βρουν απέναντι τους.

Σταματήστε επιτέλους να διαλύετε το ποδόσφαιρο και φροντίστε για την πραγματική αναβάθμιση αυτού στη χώρα μας.

Διότι, όταν θέλεις να λέγεσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ θα πρέπει να υπάρχει και ο αντίστοιχος επαγγελματισμός".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ