ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Προσέφυγε στο Διαιτητικό για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας

ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGEUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
Χριστοβασίλης EUROKINISSI SPORTS

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, προσέφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εξαντλεί νομικά τις πιθανότητές του για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Τις πιθανότητες του προκειμένου να παραμείνει στη Super League και τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και για το λόγο αυτό προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας τη μη επικύρωση της βαθμολογίας.

Άλλωστε, η ομάδα της Ηπείρου ήταν η μόνη που καταψήφισε την επικύρωση της βαθμολογίας στο πρόσφατο Δ.Σ., η οποία επικυρώθηκε με πλειοψηφία στις ψήφους. Πέρα από τον ΠΑΣ, είχαμε "λευκό" από την ΕΠΟ, απών δήλωσε ο Άρης, υπέρ με επιφύλαξη από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίστια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ