ΠΑΣ Γιάννινα: Πάτησε γήπεδο ο πρωτοπόρος της Super League 2

Ο πρωτοπόρος της Super League 2, ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκίνησε τις προπονήσεις σε γκρουπ κάνοντας το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Η επιστροφή του ΠΑΣ Γιάννινα στα γήπεδα έγινε πραγματικότητα, αφού την Πέμπτη (21/5) έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη στο ΠΕΑΚΙ. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρισμένοι σε γκρουπ με τις ώρες προσέλευσης για τις απαραίτητες απολυμάνσεις να είναι διαφορετικές.

Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πρώτη ομάδα της Super League 2 που πάτησε "χορτάρι" με αρκετές ομάδες της κατηγορίας να διεξάγουν τις επόμενες ημέρες τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού, ώστε να μπορούν επίσης να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας, επιθυμεί να βγάλει τους παίκτες της από τον "πάγο" και να συμβαδίζει με την ετοιμότητα συλλόγων της Super League 1, τους οποίους είναι αρκετά πιθανό βάσει της βαθμολογικής της θέσης, να αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Στην Super League 2 τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένα κλίμα για επανεκκίνηση της σεζόν. Η θέση του ΠΑΣ για το ξεκίνημα της αγωνιστικής δράσης είναι ότι αυτό πρέπει να συμβεί με ξεκάθαρες αποφάσεις, χωρίς γκρίζες ζώνες και πιθανόν νομικά εμπόδια, ικανά να τινάξουν το όλο εγχείρημα στον αέρα.

Οι συζητήσεις για την εκκίνηση της δεύτερη κατηγορίας αναμένεται να ενταθούν την 1η Ιουνίου, όταν η Super League 2 και η ΕΠΟ θα έχουν βγει από την ρύθμιση αναστολής των συμβάσεων. Πάντως η επανεκκίνηση είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί πριν την 14η Ιουνίου.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Την Παρασκευή (22/5) θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη της Super League 2 με τον ΠΣΑΠ για το ζήτημα της μείωσης των συμβολαίων. Ωστόσο, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την επανεκκίνηση ή μη του πρωταθλήματος, η λύση θα είναι δύσκολη.

Τέλος, όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ για την προβολή των αγώνων της δεύτερης κατηγορίας, εκκρεμούν οι δύο τελευταίες δόσεις, των παιχνιδιών δηλαδή που δεν έχουν γίνει εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Photo credits: pasgiannina.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    HIGHLIGHTS