ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λεό πάνω από τρεις μήνες εκτός δράσης

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
Λέο EUROKINISSI

Ο Ζαν-Μπαπτίστ Λεό υπέστη υποτροπή στη θλάση στον τετρακέφαλο, χειρουργήθηκε και θα μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλήγμα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ζαν-Μπαπτίστ Λεό. Ο Γάλλος επιθετικός υπέστη υποτροπή στη θλάση στον τετρακέφαλο, ψηλά στη λεκάνη, με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο. Ο 22χρονος εκτιμάται ότι θα μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης.

Ο Λεό, που πρόλαβε να παίξει σε τρεις αγώνες στη Super League με τους Ηπειρώτες, πρόλαβε να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Πέρυσι αγωνίστηκε με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στη Football League, με απολογισμό 29 συμμετοχές και οκτώ γκολ. Αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης είχε υποστεί ρήξη χιαστού, γι' αυτό άλλωστε και ο ΠΑΣ κινήθηκε για την απόκτηση του Νεόφυτου Μιχαήλ (δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 11η θέση της Super League με την ολοκλήρωση έξι αγωνιστικών. Έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς, με δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ