ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελεύθερος ο Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελεύθερος ο Αθανασιάδης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον 31χρονο Έλληνα επιθετικό, Στέφανο Αθανασιάδη, ένας χρόνο μετά από την απόκτησή του.

Το ημερολόγιο έδειχνε 7 Σεπτεμβρίου 2018 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωνε τη συνεργασία του με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Αυτή δεν μαρκοημέρευσε.

Από τη στιγμή, άλλωστε, που η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάστηκε από την πρώτη στη δεύτερη ελληνική κατηγορία το διαζύγιο έμοιαζε μονόδρομος. Εκδόθηκε κι επίσημα την Τετάρτη (26/6). Ο 31χρονος Έλληνας φορ αποχαιρετά τους Ηπειρώτες με δύο γκολ σε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέντε ματς στο Κύπελλο.

Μετά τον ΠΑΟΚ - μεσολάβησε δανεισμός στον Πανσερραϊκό - και την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα, ο Κλάους καλείται ν' αναζητήσει τον πέμπτο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο ΚΛΑΟΥΣ Αθανασιάδη.

Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια, πάντα με υγεία και επιτυχίες".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ