ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: "Συγγνώμη από τους οπαδούς μας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα γεγονότα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες". Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετήθηκε για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες", εκφράζοντας τη θλίψη της και αναμένοντας να δει ποιος έχει την ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για τα γεγονότα που έγιναν στο ΕΣΙ «οι Ζωσιμάδες» και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από μέρους, ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να διατηρηθεί ηρεμία στο γήπεδο.

Δυστυχώς όμως, όπως ήδη μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος από τα δημοσιεύματα που υπάρχουν αλλά και θα γίνουν στον τύπο, δεν ήταν εφικτό να αποφευχθεί.

Αναμένουμε και εμείς από μέρους μας να δούμε εν τέλει ποιος έχει την ευθύνη για τα γεγονότα..

Και πάλι εκφράζουμε τη θλίψη μας και ζητάμε συγνώμη από το λαό του ΠΑΣ, τους κατόχους εισιτηρίων (που είχαν προμηθευτεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες) και διαρκείας για τα γεγονότα αυτά.

Υποσχόμαστε ότι αυτό το γεγονός δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδο μας…".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν ο αστυνομικός διευθυντής έδωσε εντολή να ανοίξουν οι κεντρικές θύρες και να μπουν και οπαδοί που δεν είχαν εισιτήριο, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός κάτοχοι διαρκείας στην κερκίδα των επισήμων του ΠΑΣ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ