ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε και ο Βελλίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 32χρονος γκολκίπερ, Μάρκος Βελλίδης, ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα δίνοντας συνέχεια στις αποχωρήσεις (Πετράκης, Γιάκος) μετά τον υποβιβασμό των Ηπειρωτών στη δεύτερη κατηγορία.

Ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα στη δεύτερη κατηγορία μετά από οκτώ χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην πρώτη φέρνει αποχωρήσεις στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Την πόρτα άνοιξε πρώτος ο προπονητής, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία μετά από πέντε χρόνια ων ο μακροβιότερος (με αδιάλειπτη παρουσία στον πάγκο μίας ομάδας) εν ενεργεία προπονητής της Super League.

Aκολούθησε ο 28χρονος εξτρέμ, Ευριπίδης Γιάκος, ο οποίος ανακοίνωσε το αντίο του στους Ηπειρώτες μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media. Με τον ίδιο τρόπο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί κι ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων. Εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το γεγονός ότι αποτέλεσε κομμάτι της ομάδας. Εκεί βρισκόταν από το 2013 με διάλειμμα το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016 και ολόκληρη την επόμενη (2016-2017), καθώς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Υπερασπίστηκε την εστία του "Άγιαξ της Ηπείρου" για 133 ματς στην πρώτη κατηγορία.

Είναι προφανές ότι αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις από τον ΠΑΣ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΒΕΛΛΙΔΗ:

"Ερχόμενος στην ομάδα που είχα πει πως είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα… Έπειτα από 12,750 λεπτά κάνω από την εστία του ΠΑΣ, έχω να δηλώσω πως η τιμή ήταν τεράστια για εμένα.

Αγωνίστηκα σε μία ομάδα με ένα εκπληκτικό κοινό που πάντα στεκόταν δίπλα μας. Νιώθω υπερήφανος που ήμουν κομμάτι αυτή της ομάδας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που αγαπάτε με ανιδιοτέλεια αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου. Με τεράστια εκτίμηση, Μάρκος Βελλίδης".

ΠΑΣ Γιάννινα: Αποχώρησε και ο Βελλίδης

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ