ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε τον Πάντελιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε τον Πάντελιτς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου μέσου, Ντούσαν Πάντελιτς. Τρίτο "χτύπημα" για τους Ηπειρώτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά τους Δημήτρη Μάνο και Λάσα Σεργκελασβίλι.

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ανακοίνωσε την Κυριακή (20/1) την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου μέσου, Ντούσαν Πάντελιτς, το οποίου το όνομα σας αποκάλυψε το Sport24.gr στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Πάντελιτς παίζει στη θέση του κεντρικού μέσου και θ' αγωνιστεί πρώτη φορά εκτός πατρίδας του. Στη Σερβία φόρεσε τις φανέλες των Ραντ, Μλαντένοβατς, Σρεμ, Τελεόπτικ, Νάπρεντακ, Μπεζανίγια και Νόβι Πάζαρ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Ιωαννίνων έχει ήδη αποκτήσει τον Δημήτρη Μάνο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Γεωργιανό αριστερό μπακ, Λάσα Σεργκελασβίλι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Σέρβο ποδοσφαιριστή Dušan Pantelić.

Γεννημένος στις 15 Απριλίου 1993, είναι μεσοεπιθετικός προερχόμενος από την ομάδα πρώτης κατηγορίας της Σερβίας Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Mladenovac, Teleoptik, Voždovac, Napredak, Bežanija και Novi Pazar, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Rad Beograd. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα 35.

Ο Dusan δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι χαρούμενος για την συμφωνία μου με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να αγωνιστώ και ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»"

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ