ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παρουσιάστηκε ο... Μυστακίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μυστακίδης παρουσιάστηκε από τον ΠΑΣ χωρίς να είναι εκεί καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων τη Δευτέρα το βράδυ στη παρουσίαση της νέας φανέλας και των μεταγραφικών αποκτημάτων ανακοίνωσε και τη συμφωνία με τον Γιάννη Μυστακίδη.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα... θα μπορούσε να πει κανείς από το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Μυστακίδης καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων τον παρουσίασε και... επίσημα. Άλλο αν ο 24χρονος παίκτης δεν ήταν εκεί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα το βράδυ παρουσίασε τη νέα του φανέλα και τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές σε εκδήλωση στα Ιωάννινα.

Εκεί βρέθηκαν όλα τα νέα πρόσωπα της ομάδας του ΠΑΣ και η... φανέλα του Μυστακίδη με το νούμερο 27 ενώ και ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Πεδιαδιτάκης έκανε γνωστό πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει τη καριέρα του στον "Άγιαξ της Ηπείρου" ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο.

Αναφορικά με τις φανέλες τις εντυπώσεις έκλεψε ο ταύρος που δεσπόζει στη λευκή φανέλα της ομάδας, η οποία είναι για τα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η βασική εμφάνιση είναι η γαλάζια. Τρίτη εμφάνιση είναι η φανέλα με σκούρο μπλε με χακί μανίκια.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ που παρουσιάστηκαν ήταν οι: Λέο, Ξύδας, Σιόντης, Παμλίδης, Κιούζικ, Νεόφυτος Μιχαήλ, Λουκίνας, Κρίζμαν, Κάστρο, Κακούμπα. Οι ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα είναι οι Παπαδόπουλος, Λιάσος, Γώγος και Παπαϊωάννου.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ