ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πάλι εκτός ο Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πάλι εκτός ο Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φόνσι Ναδάλες δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε εκτός και για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Φόνσι Ναδάλες ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ τη Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Ισπανός αμυντικός που είχε λείψει και από το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Πέραν του Ναδάλες, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κόντε, Νικολιάς, Ροντρίγκεζ, Περιστερίδης, αλλά και οι νεαροί Ζώγκος, Ζαχαρός και Βενετικίδης. Σε αντίθεση στους εκλεκτούς του Πετράκη συμπεριλήφθηκε ο Γαρουφαλιάς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο ΠΕΑΚΙ έγινε σήμερα το πρωί η προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της SUPERLEAGUE στο γήπεδο της Τούμπας της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζουμε ότι αύριο ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Μάρκος Βελλίδης, Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, Φρανκ Μπετρά, Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης, Ενές Ντόλοβατς, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Ευριπίδης Γιάκος, Νικόλαος Καρανίκας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Ιγκόρ Φελίπε Βιντάλ, Αλέξιος Μιχαήλ, Θεόδωρος Μπέριος, Άντι Λίλα, Μιχαήλ Μπουκουβάλας, Γιώργος Μανθάτης, Απόστολος Σκόνδρας, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, Καρίμ Σολτάνι.

H ομάδα μετά την προπόνηση αποχώρησε για το ξενοδοχείο διαμονής πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ