ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μυριούνης: "Σοκαρίστηκα για το πώς έτρεχε... ποτάμι το αίμα"

ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΥΡΙΟΥΝΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΥΡΙΟΥΝΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Μυριούνης μίλησε για το σοβαρό τραυματισμό του στην αναμέτρηση της ηπειρώτικης ομάδας με τον Ηρακλή, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ο ίδιος ο στόχος της επίθεσης.

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα επισκιάστηκε από σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ταρτάν του Καυτανζογλείου λίγο μετά το γκολ του Βαλάντη Κοζορώνη, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι.

Μάλιστα, υπήρξαν και τραυματισμοί, με τον ρεπόρτερ του ΠΑΣ, Θανάση Μυριούνη να δέχεται μία πέτρα στο κεφάλι. Ο άτυχος δημοσιογράφος μίλησε στον "Arena FM" και αναφέρθηκε στην άσχημη εμπειρία που έζησε στη Θεσσαλονίκη.

"Ήρθαμε για να περιγράψουμε το παιχνίδι από τα Ιωάννινα. Την ώρα που με πέτυχε η πέτρα, ήμουν στον ραδιοφωνικό αέρα. Σοκαρίστηκα για το πώς έτρεχε... ποτάμι το αίμα. Με βοήθησε ένας άνθρωπος ρεπόρτερ του Ηρακλή. Δεν ήμουν εγώ ο στόχος. Δεν έχω τίποτα με τους φίλους του Ηρακλή. Και οι ομάδες έχουν καλή σχέση. Η πέτρα προοριζόταν για τους αστυνομικούς. Ήταν να καθίσω πιο ψηλά, αλλά δεν είχε θέσεις. Είδα μια εικόνα εγκατάλειψης στο Καυτανζόγλειο.

Στην αρχή όσοι μπήκαν μέσα, δεν έψαχναν τους δημοσιογράφους. Μάλλον έψαχναν κάποιον από τη διοίκηση. Αρχικά από το πολύ αίμα που έχασα ζαλίστηκα. Ήρθαν προς τιμήν τους και ο γιατρός του Ηρακλή και του ΠΑΣ γιατί έδειξαν ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε στο γήπεδο δύο ώρες να περάσουμε όμορφα. Δε θα ήθελα να φανεί η εικόνα μου ματωμένος, θα ήθελα να φανεί ένα άρθρο μου, μια δουλειά μου.

Εύχομαι να καταφέρει η δική μας γενιά να φέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Ακόμα και το θέαμα, αν βελτιωθούν όλα τα άλλα, θα βελτιωθεί και αυτό".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τραυματισμός δημοσιογράφου στο κεφάλι στο Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα
Ένταση και προσωρινή διακοπή στο Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
"Οξυγόνο" για τον Ηρακλή η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, 2-1 τον ΠΑΣ
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ