ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Βελλίδη αλλά χωρίς Πετράκη η πρώτη του ΠΑΣ

Με Βελλίδη αλλά χωρίς Πετράκη η πρώτη του ΠΑΣ
Βελλίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με νέο πρόσωπο τον Μάρκο Βελλίδη που επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και απόντα τον Γιάννη Πετράκη πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ομάδας των Ιωαννίνων.

Χωρίς την παρουσία του προπονητή του ΠΑΣ, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας των Ιωαννίνων την Τετάρτη το απόγευμα.

Οι βοηθοί του έμπειρου τεχνικού ανέλαβαν την εκγύμναση των παικτών του ΠΑΣ στους οποίους ξεχώρισε η παρουσία του Μάρκου Βελλίδη ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο και είχε ανακοινωθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Στο «Πανηπειρωτικό» βρέθηκαν επίσης και οι Πασχαλάκης, Μαμπουλού με τον πρώτο να θεωρείται πολύ πιθανό να αποχωρήσει τις επόμενες μέρες με προορισμό τον ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο άλλωστε δείχνει και η έλευση του Βελλίδη ο οποίος προορίζεται να είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας του ΠΑΣ. Βέβαια δεν αποκλείεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει πρώτα να κλείσει τον βασικό της τερματοφύλακα και εν συνεχεία να ασχοληθεί με τον Πασχαλάκη.

Από εκεί και πέρα και 100 οπαδοί του ΠΑΣ βρέθηκαν στην πρώτη και με τα συνθήματα τους έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στην προπόνηση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Απών ήταν ο Θέμης Τζημόπουλος ο οποίος συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και θα έχει λίγες μέρες ξεκούρασης ακόμη, ενώ δεν συμμετείχαν οι Μασούρας και Κολιοφούκας. Αναλυτικά οι παίκτες που ήταν στην «πρώτη» προπόνηση ήταν οι: Πασχαλάκης, Βελλίδης, Παπαιωάννου, Μπέριος, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Νικολιάς, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Κόντε, Μαμπουλού, Βιδάλ, Ντόλοβατς, Λιάππης, Λιάσος, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Ε., Σιχλιμοίρης, Μούτσιος, Ζόγκος.

Στα ευχάριστα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ιωαννίνων η παρουσία στο ΠΕΑΚΙ του Λεονάρντο Κούτρη. Ο άσος του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχε δώσει ο Χάσι και βρέθηκε στα Ιωάννινα για να μαζέψει κάποια πράγματα και δεν παρέλειψε να περάσει από το προπονητικό κέντρο και να δει τους πρώην συμπαίκτες του.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ