ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με πολλές απουσίες στην Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Βέροια στην πόλη της Ημαθίας αλλά τα προβλήματα για τον Γιάννη Πετράκη είναι πάρα πολλά.

Με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Βέροια.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό. Απών από το πρόγραμμα ήταν ο Απόστολος Σκόνδρας καθώς επίσης και ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στα μισά του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Ξάνθη με την κατάσταση του να εκτιμάτε εκ νέου την Τρίτη από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Βέβαια ο έμπειρος αμυντικός ούτως η άλλως δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Βέροια καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Όπως επίσης και ο Ζάιρο που είχε δηλωθεί να λείψει τόσο από το παιχνίδι με την Βέροια όσο και σε αυτό με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς από το οποίο θα απουσιάσει και ο Ακόστα.

Σε ότι έχει να κάνει με τους "κιτρινισμένους" παίκτες του ΠΑΣ στο ματς με την Ξάνθη συμπλήρωσε κάρτες και ο Πέδρο Κόντε που πρέπει να χάσει ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Να θυμίσουμε ότι στα όρια των καρτών είναι επίσης οι Λίλα (6), Κοζορώνης (6), Κούτρης (6), Μπέριος (3), Βιδάλ (3).

Να θυμίσουμε ότι ο Μπουκοβάλας εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στην διάθεση του Πετράκη για τον αγώνα με την Βέροια.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ