ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με νέα πρόσωπα στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΕΤΡΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με αντίπαλο και πάλι τον Πανιώνιο αλλά αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές του όπως τους Μπουκουβάλα, Τζημόπουλο, Χαλκιαδάκη και Βελλίδη ενώ εκτός έχουν μείνει και οι Περιστερίδης, Ροντρίγκες, Νικολιάς.

Αντίθετα έχει συμπεριλάβει στην αποστολή κάποια νέα πρόσωπα με το ματς της Πέμπτης να προσφέρεται για δοκιμές σε πρόσωπα από τον έμπειρο τεχνικό ώστε να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η προπόνηση των παικτών σήμερα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ακολούθησε προπόνηση σε στημένες φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση την προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Πιο αναλυτικά επέλεξε 18 παίχτες τους: Ναδάλες, Λίλα, Σολτάνι, Βιντάλ, Αποστολόπουλος, Βενετικίδης, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Γιαννίκογλου, Μαυροπάνος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Ντόλοβατς, Μιχαήλ, Μπέριος, Μανθάτης, Σκόνδρας, Μπετρά.

Η αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για Αθήνα για τον αυριανό αγώνα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ