ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Κόντε και Ναδάλες στη Λεωφόρο ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Πέδρο Κόντε και Φόνσι Ναδάλες επιστρέφουν στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία μπήκε και ο Άντι Λίλα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην Αθήνα καθώς το Σάββατο (30/9, 18:15) φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Μόνο ευχάριστα νέα ήχησαν στα αυτιά του τεχνικού της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννη Πετράκη, καθώς συμπεριέλαβε ξανά στην αποστολή τους δύο Ισπανούς της ομάδας, Πέδρο Κόντε και Φόνσι Ναδάλες.

Ο πρώτος εκ των δύο και τρίτος σκόρερ τους περυσινού πρωταθλήματος (13 γκολ) επιστρέφει μετά τις 19 Αυγούστου και την πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης (νίκη με 2-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα), ο δεύτερος είχε μείνει εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην αποστολή των Ηπειρωτών συμμετέχει και ο Άντι Λίλα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Πέδρο Κόντε, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Ναδάλες, Γιάκος, Σολτάνι, Βιντάλ, Καρανίκας, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες στη φετινή Super League Σουρωτή, έξι βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ