ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Καρανίκα, αλλά χωρίς Σκόνδρα στην Τρίπολη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Καρανίκας εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών για την αγκωνιά στον Μάρκους Μπεργκ κι επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν ταξίδεψαν στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα οι Σκόνδρας και Βιντάλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα, την Κυριακή 19 Μάρτη στις 17:15 για την 25η αγωνιστική της Super League, και ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, δεν υπολογίζει στον Απόστολο Σκόνδρα και τον Ιγκόρ Φελίπε Βιντάλ, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν είναι έτοιμοι.

Στην προπόνηση της Παρασκευής επέστρεψε και ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, υπάρχει μια επιστροφή. Είναι αυτή του Νίκου Καρανίκα ο οποίος απουσίασε από τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό, ΑΕΛ και Παναιτωλικό, για να εκτίσει την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αγκωνιά στον Μάρκους Μπεργκ, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από 24 αγωνιστικές στη Super League ο Αστέρας έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα 33 και βρίσκεται στην 9η.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Ακόστα, Καρανίκας, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Κοζορώνης, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Ζάιρο, Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Ναδάλες, Νικολιάς και Τζημόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ