ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με ίδια αποστολή στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΣ Γιάννινα, Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν άλλαξε ούτε κατά ένα μέλος την αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε σχέση με το προηγούμενο με την Κέρκυρα.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (5/11, 17:15) για τη 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" για τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό της ομάδας των Ιωαννίνων, ο οποίο δεν άλλαξε σε τίποτα την αποστολή σε σχέση με την νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την προηγούμενη (9η) αγωνιστική.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Σολτάνι, Κοζορώνης, Λίλα, Νικολιάς, Γιάκος, Ναδάλες, Κόντε, Χαλκιαδάκης, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Μανθάτης, Τζημόπουλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μόλις μία εκτός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν της Super League Σουρωτή κι αυτή ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα.

Έχει, επίσης, δύο ισοπαλίες (Περιστέρι, Λιβαδειά) και δύο ήττες (Τούμπα, Λεωφόρο). Συνολικά - και στα εννιά ματς - έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ