ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με ελλείψεις θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ τον Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεση του έξι ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Μεγάλη Τετάρτη τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, να διακόψει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές. Εκτός είναι οι τραυματίες Μπετρά, Ντόλοβατς, Σολτάνι και οι τιμωρημένοι Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς και Μπέριος. .

Αντίθετα στην 18άδα έχει συμπεριληφθεί ο Νικολιάς ενώ ο οι αρχηγοί του ΠΑΣ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Όλοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα μας για την αυριανή αναμέτρηση, της εξ’αναβολής 25ης Αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας, με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης για σήμερα είχαν παιχνίδια τακτικής σε συνδυασμό με μεταφορά μπάλας και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό για ανάλυση στρατηγικής από το προπονητικό team.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αυριανή αποστολή για τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα μαζί του θα έχει 18 παίχτες, τους:

ΒΕΛΛΙΔΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ, CIKARSKI, ΓΩΓΟ, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, VIDAL, LILA, ΓΙΑΚΟ, ΜΑΝΘΑΤΗ, ΜΙΧΑΗΛ, ΖΑΧΑΡΟ, CONDE, HELLQUIST, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΝΙΚΟΛΙΑ.

Επίσης οι αρχηγοί της ομάδας μας ΜΙΧΑΗΛ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, LILA,εξέφρασαν την επιθυμία να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο, μέσω του INTERNET, να βρεθoύν αύριο ΟΛΟΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ για την σημαντική αναμέτρηση για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, απέναντι από τον Απόλλωνα. Ο κόσμος πρέπει να δώσει τη δύναμη και την ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να πετύχουν το φετινό τους στόχο για το Πρωτάθλημα και την πιθανή έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις..

ΟΛΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ λοιπόν, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ…."

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ