ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μανθάτης: "Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα"

Μανθάτης: "Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα"

Ο Γιώργος Μανθάτης φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, κι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου με τον Ολυμπιακό και απέκτησε τον 20χρονο εξτρέμ Γιώργο Μανθάτη με τη μορφή διετούς δανεισμού, ενώ έχει τεθεί κι οψιόν αγοράς.

Ο Γιώργος Μανθάτης φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας κι εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον τεχνικό του, Γιάννη Πετράκη, και τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα που καταφέρνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και όχι απλά να προσπαθεί να επιβιώσει αλλα να διεκδικεί τη θέση που της αξίζει.

Για το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας έχω την καλύτερη άποψη και ειδικά για τον προπονητή μας κ. Πετράκη μιας και είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος. Γενικότερα ήξερα ότι η ομάδα δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αποδείξουν το ταλέντο τους και ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ είναι αυτός.

Είμαι πολύ αισιόδοξος και προσαρμόζομαι γρήγορα μιας και τα υπόλοιπα παιδιά με έχουν υποδεχθεί θερμά και με κάνουν να νοιώθω πολύ άνετα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας κ. Δημήτρη Νιαρχάκο για την γρήγορη προσαρμογή μου στον ΠΑΣ Γιάννινα", αναφέρει στη δήλωσή του ο 20χρονος εξτρέμ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ