ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κουβέντα για συνεργασία ΠΑΣ Γιάννινα - Ρόμα

Κουβέντα για συνεργασία ΠΑΣ Γιάννινα - Ρόμα

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Παναγιώτης Χριστοβασίλης, συναντήθηκε την Τρίτη (28/3) με τον CEO της Ρόμα, Ουμπέρτο Γκαντίνι, και συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας. (PHOTO).

Στη γενική συνέλευση της ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων), που έγινε στο Hilton, στην Αθήνα, έδωσε το παρών η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω του γιου του Γιώργου Χριστοβασίλη, Παναγιώτη, ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης των Ηπειρωτών.

Στο περιθώριο της συνέλευσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης είχε συζητήσεις με υψηλά ιστάμενα στελέχη της Ρόμα. Τους "τζαλορόσι" εκπροσώπησαν ο εκτελεστικός της διευθυντής, Ουμπέρτο Γκαντίνι, αλλά και ο assistant Marketing, Αντόνιο Τεμπεστίλι.

Με τους δύο άνδρες ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης είχε γνωριστεί και παλαιότερα και την Τρίτη (28/3) είχε την ευκαιρία να τους συναντήσει ξανά, επί ελληνικού εδάφους. Για μια ακόμα φορά συζήτησαν το ενδεχόμενο να υπάρξει επίσημη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Ρώμης έχει άλλωστε επιδείξει ενδιαφέρον για νεαρό παίκτη του ΠΑΣ, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, και στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης έγινε εκ νέου κουβέντα για το καθεστώς κάτω από το οποίο μπορεί να παραχωρηθεί στην ομάδα της Ρώμης.

Κουβέντα για συνεργασία ΠΑΣ Γιάννινα - Ρόμα

Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης με τον CEO της Ρόμα, Ουμπέρτο Γκαντίνι (αριστερά) και τον Assistant Marketing των "τζαλορόσι", Αντόνιο Τεμπεστίλι.

Εκτός από τα στελέχη της Ρόμα, ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης είχε επαφές με μέλη της διοίκησης της Άλκμααρ, με την οποία ο ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε αντιμέτωπος το καλοκαίρι, στην Ευρώπη. Ανάμεσα στα δύο κλαμπ έχουν αναπτυχθεί πλέον φιλικοί δεσμοί.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ