ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κόντε: "Στα αυτιά μου έχουν φτάσει μόνο φήμες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Κόντε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα της "NOVA" και αναφέρθηκε στα όσα έχουν γραφτεί για ενδιαφέρον άλλων ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Επίσης μίλησε για το παιχνίδι και τη σημασία της νίκης για τον ΠΑΣ.

Ο εξαιρετικός Πέδρο Κόντε που με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Μετά το τέλος ο Ισπανός φορ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τα όσα έχουν ακουστεί για προτάσεις για τον ίδιο, τη ρήτρα που έχει στον ΠΑΣ αλλά και τη σημασία της νίκης.

Επίσης αναφέρθηκε και στα δυο γκολ που σημείωσε λέγοντας για το πρώτο τέρμα πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφών ενώ για το δεύτερο υποστήριξε πως είναι από τα καλύτερα που έχει πετύχει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Έκανες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σου στην Ελλάδα, κόντρα στον Παναθηναϊκό;
"Δεν ξέρω αν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου στην Ελλάδα. Ξέρω ότι χρειαζόμασταν τη νίκη και ήταν πολύ σημαντική και χαίρομαι που βοήθησα".

Όταν έπαιζες στη Μελίγια είχες βάλει τρία γκολ και μετά ήρθα μια έκρηξη με συνεχόμενα γκολ στις ομάδες που πήγαινες. Πως το εξηγείς;
"Δεν με έβαζαν στη θέση μου. Μετά στην Μέριδα κατάφερα να βρω τη θέση μου, το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΣ και είμαι πολύ χαρούμενος".

Έχεις πολύ καλή σωματοδομή φάνηκε και στη φάση με τον Οικονόμου, έχεις δουλέψει παραπάνω πάνω σε αυτό;
"Ναι έχω μια δύναμη και αυτό είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά μου, έχω μια φυσική δύναμη. Κάνω δουλειά και την βγάζω στο γήπεδο".

Είχε ακουστεί το όνομα σου το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό και τώρα για τον ΠΑΟΚ αλλά εσύ παρέμεινες στον ΠΑΣ και σκοράρεις κατά ριπάς;
"Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι. Στα αυτιά μου έχουν φτάσει μόνο φήμες εγώ μένω εδώ".

Σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας είπε ότι έχεις ρήτρα και όποια ομάδα έρθει από τον πλανήτη μπορεί να την δώσει;
"Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσω την καλή δουλειά. Δεν έχω κάτι καλό να πω. Δεν είναι ένα εκατομμύριο ευρώ είναι πιο χαμηλά η ρήτρα".

Καταλαβαίνεις ελληνικά γιατί σε βλέπουμε να γελάς;
"Μερικά τα καταλαβαίνω αλλά κάπου-κάπου χάνομαι".

Άρα είσαι έτοιμος για να πας στην Ισπανία; Σου αρέσει να είσαι στην Ελλάδα;
"Νοιώθω πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα, με εξέπληξε θετικά η παρουσία μου. Περίμενα να περάσω καλά αλλά περνάω ακόμα καλύτερα απ' ότι περίμενα".

Στο πρώτο γκολ θεωρείς ότι υπάρχει φάουλ γιατί αυτό υποστηρίζει ο Οικονόμου, ποια είναι η δική σου άποψη;
"Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις, είναι άθλημα επαφών. Όντως τον έχω βρει με το σώμα, αλλά μέσα στα όρια της νομιμότητας, τον βρήκα και πήρα δύναμη για να τον ξεπεράσω".

Το δεύτερο γκολ είναι από τα καλύτερα της καριέρας σου; Έχεις βρει τη χημεία σου με τον Μπετρά και παίζετε τόσο καλά στο τρανζίσιον;
"Είναι από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου αλλά έχω πετύχει και άλλα γκολ. Πάντα είναι καλό να έχεις και έναν ακόμα επιθετικό να παίζει δίπλα σου για να μην κάνεις όλη τη δουλειά".

Ανσαριφάρντ, Πρίγιοβιτς ή Κόντε;
"Δεν το σκέφτομαι πολύ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν εξαιρετικούς επιθετικούς. Εμείς έχουμε μια ταπεινή ομάδα, μακάρι με τα γκολ μου να βοηθάω την ομάδα μου".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Κόντε, όχι από τον ΠΑΣ Γιάννινα;
"Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα εγκώμια του. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζει μόνο ο ένας αλλά οι έντεκα και όσι έρχονται από τον πάγκο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ