ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κόντε: "Δεν θα αλλάξει η ζωή μου επειδή είμαι πρώτος σκόρερ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Συνέντευξη στην Marca παραχώρηση ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, με τον Ισπανό φορ να μιλάει για όσα έχει συναντήσει στην Ελλάδα και τις διαφορές με την Ισπανία.

Ο Πέδρο Κόντε οδηγεί την κούρσα των πρώτων σκόρερ στην Super League και η παρουσία του στην Ελλάδα δεν περνάει απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του.

Για αυτό και ο 29χρονος φορ του ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε συνέντευξη στην Marca όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα και την ομάδα των Ιωαννίνων, τις διαφορές που έχει συναντήσει και φυσικά την παρουσία του στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Πέδρο Κόντε στην Marca:

-Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα:
«Ήθελα να δοκιμάσω μια εμπειρία μακριά από την Ισπανία. Είχα προτάσεις από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, αλλά μπήκε στη μέση ο ΠΑΣ και μου προκάλεσε το ενδιαφέρον. Ήταν μια ομάδα που θα έπαιζε στο Europa League και αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας χωρίς να έχει οικονομικά προβλήματα. Η οικογένειά μου με στήριξε και έτσι πήρα την απόφαση».

-Για τις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και στο ισπανικό ποδόσφαιρο:
«Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, αλλά είμαι χαρούμενος διότι κατάφερα να προσαρμοστώ γρήγορα. Αμυντικά το παιχνίδι είναι πιο δυνατό στην Ισπανία, είναι πολύ πιο δύσκολο να πετύχεις γκολ».

-Για το πως άλλαξε η ζωή του τα δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα:
«Η ζωή μου άλλαξε, αλλά όχι η νοοτροπία μου. Προσπαθώ πάντα να είμαι ταπεινός».

-Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΣ του έδωσε μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του:
«Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΣ μπορεί να να με βοηθήσει για να πάω σε μια ομάδα ακόμα μεγαλύτερη. Είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, είμαι 29 χρόνων και αρκετά ώριμος νομίζω. Μου μένουν ακόμα μερικά χρόνια για να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Βλέπω τον Αντούριθ, ο οποίος ακόμα και σε αυτή την ηλικία έχει εντυπωσιακή απόδοση».

-Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία πριν από μερικά χρόνια και σιγά σιγά πέτυχε σημαντικά πράγματα. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, παρά το γεγονός ότι είναι μια ομάδα της περιφέρειας. Με εξέπληξε αρκετά και η πόλη, είναι πολύ όμορφη. Έχει 140.000 κατοίκους και ο κόσμος είναι φανατικός με το ποδόσφαιρο».

-Για τη σημασία του να είναι πρώτος σκόρερ στην ελληνική Σούπερ Λίγκα:
«Μου αρέσει, είναι η δουλειά μου να βάζω γκολ. Είναι το φυσιολογικό αυτό. Είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω, αλλά δεν θα αλλάξει η ζωή μου και η νοοτροπία μου εξαιτίας αυτού».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ