"Καταπέλτης" κατά Ναδάλες ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ναδάλες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του Φόνσι Ναδάλες, υποστηρίζοντας ότι ο Ισπανός ήλθε σε επαφές με τον Απόλλωνα Σμύρνης κατά τη διάρκεια άδειας που του χορηγήθηκε από τον Γιάννη Πετράκη.

Ο Φόνσι Ναδάλες αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από 3,5 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στους Ηπειρώτες και κατηφορίζει προς την Αθήνα για να ενταχθεί στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η ομάδα των Ιωαννίνων εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του Ισπανού μπακ, στην οποία υποστηρίζει ότι ήλθε σε επαφές με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" μετά το ματς των δύο ομάδων κι έπειτα από άδεια που ζήτησε και του χορηγήθηκε από τον Γιάννη Πετράκη.

Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι παρά το γεγονός ότι του κατατέθηκε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου για 2,5 χρόνια με διπλασιασμό αποδοχών, ο ίδιος το αρνήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους που του επέβαλαν τη διακοπή της διαμονής του στα Ιωάννινα.

Όπως και να 'χει, η σχέση των δύο πλευρών έλαβε τέλος ακόμη και με αυτόν τον τρόπο. Ο Φόνσι Ναδάλες θα πρέπει να θεωρείται παίκτης, πλέον, του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την από κοινή συναινέσει διακοπή συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή David Lopez Nadales "Fonsi" μετά από 3 1/2 χρόνια συνεργασίας.

Επί την ευκαιρία της διακοπής συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή θα θέλαμε να δώσουμε και κάποιες απαντήσεις στο θέμα που προέκυψε μετά την προσφυγή του Nadales.

Την περίοδο του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πιο συγκεκριμένα μετά τον αγώνα, ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει άδεια από τον προπονητή της ομάδας μας να παραμείνει στην Αθήνα για 3 ημέρες συνοδευόμενος από τη γυναίκα του. Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησαν και οι επαφές του με την ομάδα του Απόλλωνα.

Η ομάδα μας είχε προγραμματίσει την διακοπή των Χριστουγέννων και την αναχώρηση των ποδοσφαιριστών να γίνει στις 22 Δεκεμβρίου. Πάλι με αίτημα του ο Nadales ζήτησε να αναχωρήσει νωρίτερα, στις 18 Δεκεμβρίου, λόγω και του τραυματισμού που είχε την περίοδο, όπου και για άλλη μία φορά η ομάδα του έδωσε άδεια οπότε και αναχώρησε στις 18. Στις 21 Δεκεμβρίου και αφότου ο manager - δημοσιογράφος κ. Κατεργιαννάκης είχε συμφωνήσει στη διάρκεια και στο ύψος αμοιβής του συμβολαίου με τον Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Χριστοβασίλης ενημερώθηκε για την προσφυγή και μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις διακοπές των Χριστουγέννων, πραγματοποίησε ραντεβού στις 29 Δεκεμβρίου στο Sofitel στην Αθήνα, με παρόντες τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο, τον manager του ποδοσφαιριστή, τον Nadales και την γυναίκα αυτού.

Εκεί έγινε πρόταση στον ποδοσφαιριστή από τον πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη για επέκταση συμβολαίου για 2.5 χρόνια, με διπλάσιες αποδοχές σε σχέση με πριν και 20.000€ προκαταβολή με την υπογραφή του συμβολαίου.

Σε απάντηση της πρότασης του προέδρου, ο Nadales αρνήθηκε την ανανέωση και δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει πλέον στα Ιωάννινα για τους λόγους ότι δεν του δόθηκαν ευκαιρίες στην 11αδα της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σε σύγκριση με τον Κούτρη συγκεκριμένα, που βρισκόταν στην ομάδα μας την περίοδο 2016-17, δεν μπορεί πλέον να μένει στην πόλη των Ιωαννίνων γιατί τον κούρασε και δεν περνάει καλά. Ισχυριζόμενος τα παραπάνω έδειξε ολοφάνερα ότι είχε έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα μας παρόλο την εμπιστοσύνη που έδειξε στον ποδοσφαιριστή όλη αυτή την περίοδο αλλά και παράλληλα τιμώντας τον όλο αυτό το διάστημα με την φανέλα του βασικού, κρίνει αδικαιολόγητη την συμπεριφορά αυτή αλλά και την συμπεριφορά του manager του που δεν έλαβε υπόψιν κάποια πράγματα, δείχνοντας ασέβεια απέναντι στους ανθρώπους που τον ανέδειξαν και του προσέφεραν σπίτι στην πόλη των Ιωαννίνων. Αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες και ο σεβασμός θα πρέπει να είναι δεδομένος γιατί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μεγάλη ομάδα και το σήμα στη φανέλα κουβαλάει μεγάλη ιστορία…

Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα…"

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24