ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η θέση του ΠΑΣ για το "σίριαλ" με Λίλα

Η θέση του ΠΑΣ για το "σίριαλ" με Λίλα
Λίλα, Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να πάρει επισήμως θέση για τα σενάρια αποχώρησης του Άντι Λίλα, αλλά και για όσα γράφτηκαν περί υποτροπής στον παλιότερο τραυματισμό του. Η προπόνηση της Πέμπτης (26/11).

Για τον Άντι Λίλα πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό. Όχι μόνο ότι υπέστη υποτροπή σε παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα, αλλά και ότι αυτό βοηθά στην αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι σχέσεις του με τους άλλους παίκτες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Η ΠΑΕ πήρε θέση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για τα οποία ασφαλώς το Sport24.gr ουδέποτε έκανε αναφορά, επισημαίνοντας: "Παρακολουθήσαμε εδώ και λίγες μέρες ένα "σίριαλ" που είχε να κάνει με έναν τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Άντι Λίλα στο τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Μετά την ολιγοήμερη άδεια που έλαβε από τη Διοίκηση, και τη φυσιοθεραπεία την οποία έκανε, ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε και υπεβλήθη σε εξετάσεις. Η μαγνητική τομογραφία που έγινε στις 24.11 δεν υπέδειξε κανένα σήμα υποτροπής. Από χθες ο ποδοσφαιριστής τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας".

* Συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα ή προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/11) περιλάμβανε επιθετική και αμυντική μετάβαση και υποομαδική τακτική. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης προέβλεπε στατικές φάσεις. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή (27/11) στις 10:30.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ